Fingerpori RSS-feed

Olen käyttänyt Kimmo Suomisen tekemää Fingerpori rss-feediä jo useamman vuoden ajan, mutta tämän vuoden puolella kyseinen feedi on mennyt rikki muutamaan otteeseen. Tästä johtuen päätin tehdä oman feedini HS:n Fingerporeille.

Feed löytyy osoitteesta https://darkball.net/fingerpori/.

HS:n sivun parsintaan olen käyttänyt siimeonin hs-sarjis bash-skriptiä, joka ei tosin toiminut HS:n muutoksista johtuen niin minun täytyi korjata se itse. Kyseinen skripti antaa minulle linkin uusimpaan Fingerporiin, jonka tallennan tietokantaan ja rss-syöte hakee sitten tietokannasta kaikki Fingerpori-linkit syötteeseen. Skriptissä on myös tarkistus sille, löytyykö Fingerporin osoite jo tietokannasta, jolloin sinne ei tallenneta mitään.

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Fingerpori RSS-feed

 1. Guillermo says:

  Kiitos paljon! Voisitko tehdä RSS feedit Viivi&Wagnerista ja Kamala Luonto:sta?

 2. Huippua! Kiitokset myös Viivistä ja Wagnerista. Itselläni oli Kimmo Suomisen feedinä myös Fok_It. Isoin mahdollinen kiitos jos senkin tekeminen onnistuisi!

 3. Petteri says:

  Mahtavaa, että joku täyttää K.Suomisen jättämää sarjisfiidiaukkoa. Kiitos.

  Olin yhteydessä Suomiseen useita kuukausia sitten ja hän kertoi, että hänen serveri oli hajonnut ja oli laittamassa sitä pystyyn jonkun ajan päästä. Nyt ei enää pariin kuukauteen ole vastannut viesteihin. Yritin kysellä josko olisi jakanut rss-fiidien php-skriptit jos ei enää aio pitää sarjisfiidejä pystyssä. Toivottavasti kaikki on ok herralla.

  Eniveis, Ilkka, voisitko vielä paikata lisää Suomisen jättämää sarjisfiiditarjontaa? Nämä oli myös Suomisella fiideinä:

  http://www.hs.fi/karlsson
  http://www.kaleva.fi/jari
  – fingerpori.org (Jarlan oma sivu jossa värikuvana vaihtuva “Päivän Fingerpori” pääsivulla)

 4. Petteri says:

  Wau, se oli älyttömän nopeata! Paljon kiitoksia. Tuollaiset Karlsson/Jari-tyyppiset poliittiset pilapiirrokset ovat aivan mahtavia.

  Ja ei hätää muiden osalta, kun kerkiät/jaksat, toivottavasti eivät ole kovin hankalia.

Leave a Reply