Uusia sarjakuvien RSS-syötteitä

Näitä sarjakuvien syötteitä on alkanut tulemaan useampikin, niin laitetaan ne kaikki yhdelle sivulle listaksi.

 

Aamulehti
Aamulehti Pilapiirros (aamulehti.fi) RSS

Fingerpori.org
Fingerpori värillisenä (Fingerpori.org) RSS

Helsingin Sanomat
Fingerpori (HS.fi) RSS
Fok_It (HS.fi) RSS
Jarla (HS.fi) RSS
Viivi ja Wagner (HS.fi) RSS

Iltalehti
Iltalehti Ville Ranta Pilapiirros (iltalehti.fi) RSS

Keskisuomalainen
Kamala Luonto (ksml.fi) RSS

Sanomalehdet:
Koti-Kajaani RSS

Julkaisu lopetettu
Karlsson (HS.fi) RSS
Jari (Kaleva.fi)RSS
Jäätävä Spede (HS.fi) RSS

Bookmark the permalink.

20 Responses to Uusia sarjakuvien RSS-syötteitä

 1. Petteri says:

  Moi, kaikki neljä HS:stä tehdyt fiidit on mennyt sekaisin.

  • Ilkka says:

   Joo, hesari näkyy muuttaneen sivujensa koodia niin se rikkoi kaikki feedit. Kaikki on nyt korjattu ja huomisesta alkaen pitäisi taas toimia.

   • Petteri says:

    Kiitos nopeasta fiksauksesta! Tämänpäivän sarjikset näyttäisi tulleen heti ~8:00 korjauksesi jälkeen, mutta, siellä on tullut 10:00 jälkeen uudet rss-itemit joissa on tyhjä img src, uusi vika?

    • Ilkka says:

     Joo niin näkyy olevan. Tehdäänpä nyt kunnolla tuo tarkistus tuohon niin ei tule enää ongelmia. Aikaisemmin se on vain tarkistanut että saatu sarjislinkki ei ole tyhjä, mutta laitetaan se tarkistamaan että linkistä varmasti löytyy oikea osoite. Korjaan kaikki feedit samantien.

 2. joni says:

  Laittaisitko lähdekoodit vaikka githubiin näille scripteille?

 3. Ilkka says:

  Pitää katsoa jossain vaiheessa jos laitan ne sinne. Juuri tällä hetkellä ei ole suunnitelmissa. Skriptit on tarkoitus pitää toiminnassa hamaan tulevaisuuteen saakka ja korjata ne jos menevät rikki, joten siitä ei ole pelkoa.

 4. Guillermo says:

  Kamala Luonto RSS feed ei toimi enää 🙁

  • Ilkka says:

   Korjattu. IS näemmä muuttanut jotain, niin sarjakuvien järjestys ei ollutkaan enää sama mitä se aiemmin on ollut. Pitääpä koittaa katsoa paremmin syötteiden toimivuus jatkossa.

 5. Petteri says:

  Moi taas, tsekkaappas hesarin RSS fiidit. Ovat tehneet ilmeisesti jotain muutoksia ja nyt kuvat näkyy tosi pieninä eikä linkit sivulle toimi ainakaan Feedlyssä. Kiitos taas etukäteen.

  • Ilkka says:

   Joo huomasin itsekkin sen, mutta kiitos 🙂 Nyt pitäisi olla taas kaikki fiidit kunnossa. Katsotaan sitten taas huomenna miten toimivat kun uudet stripit tulevat ulos.

 6. Petteri says:

  Moikka, Hesarin tämän jutun https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006618149.html perusteella Jäätävä Spede lopetti, mutta “Jarlan ensimmäinen pilapiirros ilmestyy lauantaina 5. syyskuuta ja siitä eteenpäin aina lauantaisin”. Saisiko tuosta pilapiirroksesta fiidin? Paljon kiitoksia!

 7. Petteri says:

  BTW. Jostain syystä en näe yhtään kommenttia sivustollasi.. vaikka esim. tässä postauksessasi on tuo “10 Responses to Uusia sarjakuvien RSS-syötteitä” otsikko niin mitenkään en saa niitä näkyviin. Eikä ole mikään blockerikaan estämässä.

  • Ilkka says:

   Kiitos kun huomautit. Näemmä wordpressin 5.5 päivitys rikkoi mun teeman ja kommentit ei enää näkynyt. Vika korjattu niin nyt taas kommentitkin näkyy. Minäpä teen fiidin tuosta kunhan ensimmäinen piirros tulee niin saan urlin mistä hakea datan

 8. Samppa says:

  Aamulehti muuttanut sivujensa koodia, joten Pilapiirros et enää toimi.

 9. Petteri says:

  Moi, taas kerran vaivaan. Ensiksi, tuo erillinen sivu https://darkball.net/sarjakuvien-rss-syotteet/ (yläpalkista klikattuna) sillä ei ole kommenttiosiota ollenkaan tarjolla vaan tämä postaus pitää etsiä jotta voi kommentoida.

  Toiseksi, Iltiksellä on Ville Rannan pilapiirros julkaisussa: https://www.iltalehti.fi/villeranta/a/48c786c1-55b5-4eb0-847a-2617015f92f4 Olisiko tuota vaikea saada myös fiidiksi?

  Miljoonat kiitokset taas kun näitä olet jaksanut väsätä ja hostata!

Leave a Reply