Kokemuksia FM-lähettimestä RDS –toiminnolla

Kyseessä siis tuote http://www.motonet.fi/fi/tuote/476141

Lähetintä ostaessani löysin vain yhden ketjun kyseisestä laitteesta, jossa sanottiin, että äänenlaatu on huono. Itse olen nyt käyttänyt lähetintä parin viikon ajan enkä ole huomannut mitään ongelmia äänenlaadun kanssa. Toistettavat kappaleet ovat olleet 320kbps tai V0-laadulla. Lähettimen omaa äänenvoimakkuutta ei paljon tarvinnut säädellä, eikä sillä kyllä ollut mitään vaikutusta äänenlaatuun.

Kansioiden selaus ei ole kovin kätevää lähettimen omalta näytöltä, mutta kyllä se asiansa ajaa. Kyseinen lähetin jatkaa samasta kappaleesta mikä soi silloin kun autosta katkeaa virta. Random-toisto näyttää toistavan vain saman kansion sisältä kappaleita eikä pompi kansioiden välillä, mikä on hyvä jos musiikit on jaoteltu esim. sinun omat musiikit omassa kansiossa muistitikun juuressa ja vaimon kappaleet toisessa kansiossa.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply